Пловдив, ул. Моцарт 8

Дерматология

Дерматология

Невродерматит

20-годишната пациентка страдаше от невродерматит от 9-месечната си бебешка възраст. Имаше много силни сърбежи и състоянието й се влошаваше с времето. Биоенергетичният тест показа алергия към жито, краве мляко и Candida albicans. Лекуваха алергията й с уреда “БИКОМ”. След три месеца пациентката не показа по-нататъшни симтоми и днес, след две години, все още няма никакви симптоми.


Маститис с блокирани млечни канали и гноене на гръдните зърна

Скоро след ражданаето на малката Лена започнаха проблемите с кърменето. Кърменето ставаше все по-болезнено за младата майка и предизвикваше такива болки, че тя стискаше зъби плачеше всеки път, когато кърмеше. Акушерката каза, че това е нормално, докато се влезе в ритъм. В този момент зърната бяха много възпалени и започнаха да отделят слуз. Млякото започна да се трупа и гърдите ставаха все по-твърди и по-твърди. Акушерката използва хомеопатичн вещества и препоръча компрес, но нищо не помогна. Междувременно майката разви температура от 40 градуса. Гинекологът се намеси и я посъветва да престане да кърми веднага и я подложи на антибиотичен лечебен курс. Майката не искаше да престане да кърми при никакви обстоятелства.

Един опитен терапевт по метода “БИКОМ” я лекува с програмите “маститис” и “лимфна активация”, запаметени в уреда. Веднага след първата терапия пациентката почувства незабавно подобрение в гърдите си и можеше отново да вдига ръце, без това да й причинява болка. На следващия ден треската беше почти преминала. В следващите два дни тя беше лекувана по същия начин и след още една седмица майката можеше отново да кърми малката Лена.


Детски ревматичен артрит

Едно деветгодишно момиченце страдаше от известно време от толкова силни болки в ставите на коленета, че не можеше да ходи и беше прикована към инвалидна количка. Детският ортопед диагностицира детски ревматичен артрит. Лабораторните изследвания показаха повишена кръвна утайка, повишено сдържание на левкоцити и негативен ревматичен фактор. Ортопедът приложи лечение с лекарството против ревматизъм ибупрофен, без резултат. Биофизичните тестове показаха алергия към краве мляко. Детето се подложи на 4-седмична безмлечна диета и лечение с “БИКОМ” два пъти в седмицата. След това тя не се нуждаеше повече от инвалидна количка. След още три седмици малкото момиченце нямаше повече симптоми. Майка й написа писмо след три месеца, в което съобщаваше, че дъщеря й е много добре. Тя сега се занимава със скачане на батут и аеробика.