Пловдив, ул. Моцарт 8
Актуално
Как да отслабнем

Да отслабнем и да влезем във форма

Да отслабнем и да влезем във форма?! Но как?? Здрав, слаб и във форма кой не би искал да бъде такъв? Но как да постигнем това, когато сме заобиколени от толкова деликатеси и изкушаващи вкусотии около нас? Как да го постигнем ако вече имаме немалко излишни мазнини по нас? Или вече сте изпробвали всяка възможна диета и след всяка следваща забелязвате как не само не сте отслабнали, но сте се позакръглили още повече?

ОСНОВНИ ФАКТИ ОТНОСНО ОТСЛАБВАНЕТО

  • Ние трябва да контролираме нашият “вътрешен демон”
  • Ние трябва да се храним, за да отслабнем
  • Ние трябва да премахнем проблемите в обмяната и да стимулираме метаболитната активност
  • Ние трябва да разбираме правилно тялото си и да познаваме ефекта на хранителните вещества върху него
  • Ние трябва да се храним правилно
  • Ние трябва да пием вода, за да отслабнем. Ако в организма ни липсва вода, тя се задържа в тъканите. Това ни кара да се чувстваме подути и добавя няколко килограма към теглото ни
  • Ние трябва да се движим, ако искаме да отслабнем
  • Много по- лесно е да отслабнеш съвеместно с някой друг

ПРЕДЛАГАМЕ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ТЕРАПЕВТИЧНА СХЕМА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ И ЖИЗНЕНИЯ ТОНУС, И ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ИЗЛИШНИТЕ КИЛОГРАМИ ПРОЦЕДУРИТЕ СА СРЕДНО 10 НА БРОЙ, КАТО ВКЛЮЧВАТ ПРОГРАМИ ЗА СИНХРОНИЗИРАНЕ НА ОБЩАТА БИОЕНЕРГИЙНА АКТИВНОСТ НА ОРГАНИЗМА, ПРЕМАХВАНЕ НА ВРЕДНОТО ВЛИЯНИЕ НА ЕЛЕКТРОМАГНИТНИТЕ ЛЪЧЕНИЯ ОКОЛО НАС, ПОДОБРЯВАНЕ И СТАБИЛИЗИРАНЕ НА ФУНКЦИИТЕ НА ОСНОВНИТЕ ЕЛИМИНИРАЩИ ТОКСИНИ ОРГАНИ /ЧЕРЕН ДРОБ, БЪБРЕЦИ, КОЖА/.

ПРИМЕР: "Станка Янкова 55г, гр.Пловдив тел.0886/901416. От 5-6 години със значително покачване на килограмите /до 120кг/, след лечение с кортизонови препарати, по повод тежка алергия.В началото на лечението с биорезонанс тежи 120кг, обиколката на ханша е 138см. От около 15-16 години с болки в кръста, отиващи към двата крака. Бяха проведени биорезонансни, общо стимулиращи и понижаващи апетита процедури, според нейните индивидуални особености. Беше променен диетичния и умерено повишен двигателния режим. След края на процедурите пациентката съобщава за значително подобрение на общото състояние и повишен жизнен тонус. Има повишена подвижност. Изминава значителни разстояния без болка. Съобщава за уморяемост едва при значителни физически усилия. Един от първите симптоми, които наблюдава още в началото на терапията с биорезонанс, беше изчезването на оточността по крайниците и лицето сутрин. Постепенно апетитът намаля и изчезна чувството за” вълчи глад”, особено вечер.В края на терапията съобщи, че постепенно изчезнало и желанието и за запалване на цигара. След проведени 10 процедури с биорезонанс съобщава за намаляване на обиколката на ханша от 138 на 130см, а на теглото от 120кг на 112кг."