Пловдив, ул. Моцарт 8

Лечение на пушачи

Вие сте решили да откажете цигарите. Ние приветстваме това Ваше решение, което ще доведе до подобряване на Вашето здраве, външен вид и форма, и не на последно място и на Вашия портфейл. Вие ще се убедите, че всичко това си заслужава усилието.

Информация и записвания:

0888 20 43 42
Лечение на пушачи терапия

Процедурата е много ефективна при отстраняване на пристрастяването към цигарата. При отказване от пушенето, пациентът донася една наполовин изпушена цигара с пепелта от нея която се поставя между електродите на апарата, за да се установи най-ефективната програма. При тази процедура се стремим да отстраним нуждата на организма от никотин. Терапията е напълно безболезна и няма никакви странични последствия, независимо от периода през който сте пушили и дневната консумация на цигари. Процедурата трае 60 минути, необходими са две процедури в рамките на 24 часа. Нуждата от запалване на цигара изчезва на следващия ден. Остава единствено навикът към запалване на цигара, който благодарение на волята изчезва от ден на ден.

биорезонансната терапия БИКОМ

Забележка:

Пушачите, взели участие в тази процедура не се дразнят в компанията на други пушачи. В това отношение пасивното пушене не оказва влияние, но ако запалите отново гладът към никотина се връща и всичко започва отначало. Не трябва да запалвате и една цигара нито след ден, нито след седмица, нито дори след година.

BICOM терапията за отказване на цигарите се прилага в много страни, наблюденията от вече 15 години показват че успеваемостта на тази процедура е в порядъка на 80 % взети предвид всички човешки фактори.


Причините за ново запалване на цигара след терапията могат да се разделят на три групи:

Стрес:

В тежки ситуации човек пали цигара с мисълта да се успокои и желанието да разреши даден проблем. Първата цигара няма да е вкусна, може да се появи световъртеж, но отново се връща никотиновият глад.

Любознателност:

Въпреки, че не изпитват нужда от цигара, участниците в терапията искат да изпитат собственият си организъм и реакции и палят отново.

Успокоение:

Отказали цигарите участници са прекалено сигурни че вече не могат да станат отново пушачи, запалват една цигара и за съжаление отново възвръщат гладът за никотин.


Тази терапия няма странични ефекти. Когато прекъснем вкарването на никотин в организма започват да елиминират натрупаните с години отрови, фазата трае една седмица и се наблюдават следните признаци: суха уста, студено изпотяване, сънливост, разконцентрираност.

Основно от Вас зависи да победите закоренелите рефлекси към цигарите, за пълния успех е необходимо внимание и самоконтрол от Ваша страна.


Положителни страни при отказване на тютюнопушенето

Здравословни страни

  • подобряване на кръвообращението, намаляване риска от рак.
  • Изчезване на кашлицата, подобряване на дишането.
  • Възвръщане на вкусовите свойства.
  • Изчезва лошият дъх и оцветяването на пръстите.

Духовни страни

  • освобождава от един ненужен рефлекс.
  • отново се връща чувството за свобода и независимост.
  • не дразни заобиколащата ви среда.

Материална страна

  • спестените пари за цигари подобряват личния Ви бюджет.