Пловдив, ул. Моцарт 8

Биорезонансен метод Regumed

Биорезонансен метод Regumed

Уважаеми господин/госпожо терапевт,

Благодаря ви за интереса към биорезонансния метод "БИКОМ". Преди всичко искам да ви запозная с историята на "Регумед".

Основах Brügemann GmbH през 1976 година. Уредът "БИКОМ" беше създаден през 1987 година в сътрудничество с д-р Морел, духовният баща на тази нова терапия. Аз създадох фразата "биорезонансна терапия", за да опиша този тип лечение.

Аз самият бях изненадан от обхвата и скоростта на експанзията на нашата фирма през последвалите години. И всичко това въпреки факта, че биорезонансната терапия попада в сферата на емпиричното лечение и все още се смята за нетрадиционно лечение.

В началото на 1996 година фирмата беше преименувана на REGUMED GmbH.

Моята основна цел беше, и все още е, да помагам на лекарите и на практикуващите немедици да облекчават и лекуват болестите без вредни странични ефекти.

През 1981 година основах института познат като Regumed Institut für Regulative Medizin (Институт "Регумед" за регулативна медицина), за да предоставим необходимото обучение на нашите терапевти. Всяка година в института се провеждат около 40 семинара, които предоставят различни нива нa обучение.

Ние черпим от нашия 25 годишен опит в областта на биорезонансната терапия, който представлява базата на нашето обучение заедно с квантовите и биофизичните аспекти. Този опит беше използван също за по-нататъшно разработване на устройствата «БИКОМ 2000» и по този начин потребителите имат на свое разположение практичен, лесен за използване и надежден уред.

Ние сме представени в 77 страни от Европа, Африка, Азия и Америка. В самата Германия 60 специалисти работят в помощ на нашите пациенти.

За нашия екип ще бъде удоволствие да ви приветстваме като нов потребител на “БИКОМ” в съвсем близко бъдеще.

Ваш

Ханс Брюгеман